Prinsessan är snart åter!

Snart dax att hämta mitt älskade lilla barn igen. En vecka går fort men samtidigt är tiden jag missar med henne oändlig…….

Hennes pappa och jag har en del….hmmm…olika syn på saker och ting. Han tycker att det är ok att sms om viktiga saker medans jag inte tycker det. Nu senast var det angånede hämtningen idag.

”Hej, kan du hämta påsen på skolan på måndag. / Y”

Eeeee, What??? Vi har bestämt överlämning hemma hos det som ska ha henne an den som har haft henne på kvällen vid ca 18.30. Sedan hade vi även diskuterat att gör a överlämningen på tisdag istället av praktiska skäl…

Vi har även blivit bestämt avrådda från både barnpsykolog och av hennes klasslärare att göra överlämningeni skolan pga av att det kan stressa barnet i skolan under dagen. Men det skiter tydligen Y löst i……..

Mitt svar blev följdaktligen; Varför???

Jo, han hade värdering i stockholm och skulle inte hinna hem (planering?) så då undrade han om jag kunde! Jaha, men varför kan inte din syrra eller mamma hämta då och att du kommer med henne när du kommer hem?

Det hade han inget svar på…..

Nej, men jag är ju inte dum i huvet så jag fattar ju att det är för att han vill kunna stanna i stockholm och träffa sin nya tjej på måndag kvällen och det vill han väl inte skylta med inför sina föräldrar……..

Jag frågade rakt ut om det var så och mkt riktigt det var det……kommentar överflödig.

Jävla pucko! What goes around comes around, Karma osv osv

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu