Har boat in mej!!

Har nu flyttat in på riktigt och börjar få riktig ordning och jag känner mig nöjd!!!

Har min lilla påse här och det fungerar utmärkt.

Imorgon är det första dagen på sportlovet och det blir pulkaåkning för hela slanten, korv och varm choklad. Ska bli riktigt roligt, även för mej :-)

Kärleken i livet går bra. Nu har jag nog landat lite och helt enkelt accepterat att jag är kär i den mannen, med hans fel och brister. Han har nog ADHD minst sagt och en hel del saker på minuskontot, men de sakerna han har på plussidan väger just nu över med god marginal. Minussakerna är egentligen inga stora saker, typ tatueringar, piercing och AIK….det kan man kanske leva med, eller? ´

Själv har man ju absolut inga saker på minuskontot……….alls…inte då!

Ser fram emot en härlig vecka som börjar med Påsebus, fortsätter med lite Åbäkebus, lite shoping och avslutas med en helg med kärleken. Kan det bli bättre!

Sa jag föresten att jag är helt ledig heeeeela veckan!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu