Tårar

Hur mkt tårar finns det i en människokropp? Kan de ta slut? Kan man bli uttorkad av för mkt gråt? Jag har aldrig gråtit så mkt som nu. Detta är mitt livs största kris, ett misslyckande utan motstycke.  Kommer jag bli glad igen? Kommer jag känna kärlek och bli kär igen? Blir jag den för alltid ensamma?

Varför ska det vara så jävla svårt att bara få må bra och vara lite jävla omtyckt och lycklig? Varför fet, ful och äcklig…….

Bitter är bara förnamnet …och ja, om någon läser detta, jag VET att jag är patetisk.

One Response to “Tårar”

  1. weronica Says:

    Du är inte patetisk =) Jag sitter i en liknande båt och mår som en bergodalbana.. jobbigt som tusan.. har oxå en ständig kamp med min vikt och psyket som säger en sak och vettet säger en..

    kram på dig weronica

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu