Tjock, fet, jag

Jag är fet. Så är det. Går inte längre att förneka. Väger 84kg till mina 167cm så ja, jag lider av fettma. Jag vill INTE vara fet!!!! Jag vill vara som jag var innan, för typ 10 år sedan, jag vill väga 62kg och vara vältränad och snygg. Jag har gått upp mer än 20 kg på 10 år och 10 av de kg har jag gått upp sista året. På ett år 10kg, det är helt sjukt, galet, dumt, idiotiskt och äckligt. Jag är äcklig. Jag vill inte vara den som min unge skäms för i skolan, jag vill inte sluta rida (inte för att jag har något ridbart just nu, men, men), jag vill inte ha diabetes, jag vill inte att sambon hittar någon smalare och gladare person, jag vill inte må dåligt, jag vill inte äta socker och fett, JAG VILL MÅ BRA OCH TYCKA OM MIG SJÄLV!! Är det för mkt begärt??

Tydligen.

Vill spy. Kan inte.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu